klanten waarderen ons met een 9.6 uit 303 beoordelingen!
Vraag een adviesgesprek aan »
Advies 3 min leestijd

Waarom kiezen voor onafhankelijk keukenadvies?

Jessica Renders
op 31 januari 2020

Je kent die negatieve verhalen op feestjes wel, over opdringerige keukenverkopers die alleen denken aan het behalen van hun target in plaats van het goed adviseren van de klant. Gelukkig zijn niet alle keukenadviseurs hetzelfde. In dit blog lees je hoe de keukencoach altijd eerlijk en onafhankelijk keukenadvies geeft.

Wat past het beste bij jou?!

Zoveel mensen – zoveel keuken wensen 

De keukencoach denkt mee met het realiseren van jouw droomkeuken waarbij jouw wensen voorop staan! Wij doen niet aan sturing in merken of artikelen om extra te verdienen. Hierdoor heb je een breder assortiment van apparaten om uit te kiezen. Samen met de keukencoach kijk je echt naar welke keukenstijl, materialen en apparatuur het beste bij jou passen. En dat allemaal binnen jouw budget natuurlijk.

Keuken samenstellen

Om de nieuwe keuken op maat te kunnen ontwerpen bespreken we van te voren o.a. wat de beschikbare ruimte is, hoe de keuken er uit moet komen te zien en wordt ook het beschikbare budget besproken. Dit is om de juiste keuzes binnen het keukenontwerp te kunnen maken, qua afmetingen, design en kosten. De ene keukenfabrikant past namelijk beter bij de klant dan de andere. De keukencoach helpt je ook met het maken van de juiste keuzes wanneer er bijvoorbeeld net niet genoeg budget voor de noodzakelijke én de wat luxere apparatuur is. Maar bij ons geldt wel altijd: niets moet, alles mag!

Weet je al precies welke apparatuur je wilt hebben, dan bekijken we samen de mogelijkheden voor het plaatsen van die apparaten in het keukenontwerp.

Nieuwe keuken – bestaande inbouwapparatuur

In een nieuwe keuken kunnen natuurlijk ook inbouwapparaten uit de eerdere keuken worden geplaatst. Stel, je hebt onlangs een nieuwe vaatwasser en oven gekocht, dan kunnen deze keukenapparaten prima overgezet worden in de nieuwe keuken. We vragen je dan om een foto van de sticker met de gegevens van het apparaat te maken. Dit geven we door aan de keukenfabrikant die zo de keukenkast voor je op maat kan maken.

Keuken renovatie

Wanneer je jouw oude keuken wil renoveren leveren we advies aan huis. De keukencoach komt dan op afspraak bij je thuis om de bestaande keukenopstelling te bekijken. Je kunt zo samen de mogelijkheden bespreken van wat er al dan niet vervangen, hergebruikt en zelfs geverfd kan worden om de keuken een moderne make-over te geven.

Samenvattend, als je er echt zeker van wil zijn dat je precies de keuken van je dromen koopt, dan is het verstandig om een onafhankelijke keukenadviseur in de arm te nemen. Wil je ook graag onafhankelijk keukenadvies, maak dan hier een afspraak met een keukencoach bij jou in de regio.

 

Jessica Renders

Ik ben Jessica. Met mijn ruime ervaring in de keukenbranche ben ik in staat om je van A tot Z te begeleiden. Dat begint al bij het eerste contact en dat eindigt in principe nooit. Ik blijf steeds je vaste aanspreekpunt, ook nadat we de keuken geleverd hebben.

Keukencoach.com heeft afspraken gemaakt met een aantal I-KOOK winkels waaronder de winkel in Capelle aan den IJssel waar ik met je kan afspreken.

Het adres van de winkel is: Lylantse Baan 6, 2908 LG Capelle aan den IJssel

Laten we snel een keer kennis maken.

Jessica Renders

 

Relevante artikelen

Onafhankelijk keukenadvies: hoe ziet dat eruit?

Ontdek hoe je advies inwint bij een keukenspecialist die jou naar je droomkeuken coacht! Zoveel mensen, zoveel keukenwensen! Alleen een…

Jessica Renders
op 6 mei 2020

Welke keukenindelingen zijn er? Welke vorm past bij jouw woning?

Ontdek jouw favoriete keukenindeling! Niet alleen de keuze voor een stijl als de landelijke keuken, moderne keuken of industriële keuken…

Jessica Renders
op 6 mei 2020

Keukenstijlen: welke stijl keuken past bij jou?

Vind de perfecte keukenstijl voor jouw nieuwe keuken Na het bewonderen van ‘de nieuwe keuken’ van familie en vrienden, heb…

Jessica Renders
op 6 mei 2020

Ervaren experts

Onze ervaren experts helpen je van A tot Z

Topkwaliteit

We leveren uitsluitend topkwaliteit keukens en apparatuur

Scherpe prijzen

Een transparante calculatie: altijd eerlijke en scherpe prijzen

100% aandacht

Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg