klanten waarderen ons met een 9.6 uit 303 beoordelingen!
Vraag een adviesgesprek aan »
Advies 6 min leestijd

Onafhankelijk keukenadvies: hoe ziet dat eruit?

Jessica Renders
op 6 mei 2020

Ontdek hoe je advies inwint bij een keukenspecialist die jou naar je droomkeuken coacht!

Zoveel mensen, zoveel keukenwensen! Alleen een keukenspecialist weet jouw ideeën voor de nieuwe keuken om te zetten in een droomkeuken.

Het meedenken in het realiseren van jouw ideale keukenontwerp met passende keukenapparatuur staat altijd voorop bij een Keukencoach.

Een Keukencoach gelooft net als jij in een onafhankelijk keukenadvies. Hij of zij is een expert in keuken ontwerpen en helpt je ‘out of the box’ denken. De coach wijst je op waar je allemaal aan moet denken tijdens het keuken kopen proces en niet onbelangrijk: wat gaat de nieuwe keuken kosten.

Advies van een keukenspecialist – Häcker keuken met keukeneiland AV 6021 eiken zwart
Foto: Häcker zwarte keuken met keukeneiland AV 6021

Ga voor onafhankelijk keukenadvies

Een onafhankelijk keukenadvies bestaat, echt! Vergeet al die verhalen van opdringerige keukenverkopers die hun target moeten halen. Op deze pagina lees je hoe een Keukencoach een eerlijk keukenadvies geeft, waarbij het realiseren van jouw droomkeuken het allerbelangrijkste uitgangspunt is én blijft!

Waarom kies je voor een Keukencoach:

  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Geen sturing naar merken of artikelen
  • Kennis van de nieuwste keukentrends en de slimme keuken
  • Transparant in het keukenontwerp én in wat kost een nieuwe keuken?
  • Je hebt één aanspreekpunt: jouw Keukencoach
  • Niets moet, alles kan!

Er zijn je al genoeg voorgegaan die met het advies van een Keukencoach hun droomkeuken hebben gerealiseerd. Zo ook Edger & Esther — lees hun succesverhaal hier!

Advies van een keukenspecialist over waaraan je moet denken bij het kopen van een keuken
Foto: Nieuwe keuken kopen checklist

Een keuken kopen, waar moet je aan denken?

Een keuken kopen is leuker dan ooit door de geweldige keuze uit bijzondere keukenvormen, handige keukenkasten en slimme keukenapparatuur.

Op deze pagina vind je een uitgebreide checklist met handige tips die het kopen van een nieuwe keuken gemakkelijk maakt.

Als je de checklist doorlopen hebt, help je niet alleen jezelf flink op weg, maar ook de keukenadviseur! Bespreek je ideeën met de Keukencoach die jouw wensen kan uitwerken tot een professioneel keukenontwerp.

Advies van een keukenspecialist over keuken kosten
Foto: Keuken kosten voorbeelden

Wat kost een keuken?

‘Wat kost een keuken?’ is een belangrijke vraag bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Je bent niet de enige die een budget of bepaald bedrag in gedachten heeft om uit te geven. Een Keukencoach kan jou helpen het maximale uit dit budget te halen.

Een Keukencoach kijkt eerst naar jouw wensen en de ruimte in de keuken en jouw portemonnee. In een grote keuken passen meer keukenkasten en inbouwapparaten. Wellicht een kookeiland. In een kleine keuken is keukenapparatuur met extra functies een uitkomst, waarschijnlijk wel iets duurder. De Keukencoach kan de keuken zo mooi en uitgebreid maken als je zelf wilt.

Aan de keuken offerte van een Keukencoach is niets geheimzinnigs. Het is een goede prijs, geheel transparant, zonder verrassingen achteraf!

Advies en passie van keukenspecialist Jessica
Foto: Keukencoach Jessica met plezier en passie voor haar werk

De passie van een Keukencoach: jouw droomkeuken ontwerpen!

Als klant ervaar je een bezoek aan een keukenshowroom op je eigen manier.

Op deze pagina zijn de rollen omgedraaid. Daar beschrijft de Keukencoach vanaf haar kant hoe ze samen met de klant tot een fantastisch keukenontwerp komt, want… een droomkeuken ontwerpen, dat is waar ze voor leeft!

Lees hier hoe ook Edger & Esther door een Keukencoach naar hun droomkeuken zijn gecoacht!

Een nieuwe keuken kopen doe je maar twee of drie keer in je leven. Het is dus belangrijk dat jouw wensen terugkomen in een keukentekening waar je blij van wordt.

Tijdens jouw bezoek kun je rustig rondkijken tussen de vele showroomkeukens. Misschien heb je gelijk al vragen of eigen keukenideeën. De Keukencoach neemt de tijd om te zien welke keukenstijl in keuken frontjes en aanrechtbladen bij jou favoriet is.

Als het klikt ga je samen over het keukenontwerp nadenken: wat is prachtig, wat is praktisch? Al pratende en tekenend krijgt het ontwerp voor de keukenindeling met inbouwapparatuur vorm.

Ben je blij met het ruwe idee, dan werkt de Keukencoach graag het keukenontwerp in 3D voor je uit met de echte maten. Daarna bespreek je de planning en de kosten keuken ex- of inclusief montage. Vooraf wordt er bij je thuis ingemeten en kan er een leidingschema gemaakt worden. De keuken montage wordt met je afgestemd, zo ook de bezorging van de apparatuur en in de fabriek voorgemonteerde keukenkasten.

Van keukenwens tot droomkeuken, samen maak je het waar! Je begrijpt, de Keukencoach kijkt ook uit naar het eindresultaat.

Een Keukencoach, speciaal voor jou en jouw droomkeuken

Maak gebruik van de jarenlange ervaring van een onafhankelijke Keukencoach. Een advies en keuken op maat, daar ga je voor!

Maak een adviesafspraak

Jessica Renders

Ik ben Jessica. Met mijn ruime ervaring in de keukenbranche ben ik in staat om je van A tot Z te begeleiden. Dat begint al bij het eerste contact en dat eindigt in principe nooit. Ik blijf steeds je vaste aanspreekpunt, ook nadat we de keuken geleverd hebben.

Keukencoach.com heeft afspraken gemaakt met een aantal I-KOOK winkels waaronder de winkel in Capelle aan den IJssel waar ik met je kan afspreken.

Het adres van de winkel is: Lylantse Baan 6, 2908 LG Capelle aan den IJssel

Laten we snel een keer kennis maken.

Jessica Renders

 

Relevante artikelen

Welke keukenindelingen zijn er? Welke vorm past bij jouw woning?

Ontdek jouw favoriete keukenindeling! Niet alleen de keuze voor een stijl als de landelijke keuken, moderne keuken of industriële keuken…

Jessica Renders
op 6 mei 2020

Keukenstijlen: welke stijl keuken past bij jou?

Vind de perfecte keukenstijl voor jouw nieuwe keuken Na het bewonderen van ‘de nieuwe keuken’ van familie en vrienden, heb…

Jessica Renders
op 6 mei 2020

Keukenmontage: hoe werkt het en waar let je op?

Fatsoenlijk een keuken (laten) monteren, hoe doe je dat? Je hebt je droomkeuken uitgezocht. Gefeliciteerd! Maar voordat de keuken helemaal…

Jessica Renders
op 6 mei 2020

Ervaren experts

Onze ervaren experts helpen je van A tot Z

Topkwaliteit

We leveren uitsluitend topkwaliteit keukens en apparatuur

Scherpe prijzen

Een transparante calculatie: altijd eerlijke en scherpe prijzen

100% aandacht

Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg