klanten waarderen ons met een 9.6 uit 237 beoordelingen!

Beoordelingen over Jerry Mohabier

Klanten waarden Jerry met gemiddeld een:

10.0

uit 11 beoordelingen

Lees hieronder de beoordelingen van keukencoach Jerry Mohabier.

Beoordeling over keukencoach Jerry Mohabier
10

Ook na verkoop stond mijn keukencoach voor mij klaar. Terecht een 10 verdiend!

Van het begin tot het einde een prima service. Geen hijgerige verkopers en vooral gelijk een echte prijs zonder dat je hier eerst nog 40% van af moet onderhandelen.
We hebben echt bijna alle keukenzaken bezocht in de omgeving, maar bij meeste (niet allemaal) zijn de verkopers als je eenmaal in gesprek gaat nogal opdringerig.
Bij jullie gaat dat veel relaxter. We zijn geholpen door Jerry (Normaal vestiging Den Haag) en die heeft samen met ons echt een hele mooie keuken ontworpen. Dat hij keukens snapt is wel duidelijk en heeft ons met zijn ervaring prima geholpen en ook behoed voor een paar minder verstandige keuzes. En dan moet die nog geplaatst worden. Ook een complimentje voor de meubeltaxi die met duidelijke communicatie er voor zorgde dat we precies wisten wanneer ze kwamen en goed voorbereid waren op de levering. (Dat zijn echt veel meer dozen dan je verwacht). En dan het inbouwen. Dat ging dan ff mis. Goede en vriendelijke monteur, maar door het verkeerd interpreteren van de tekening werden een paar hoge kasten verkeerd neergezet en nog erger verkeerd afgezaagd. De rest werd perfect ingebouwd, maar we bleven wel achter met een te kort afgezaagde plaat en lelijke schroefgaten in het zicht. Daarbij ook nog een kastdeurtje dat de verkeerde kant op open ging en een beschadigd deurtje. Dat was ff balen. Natuurlijk gelijk contact gezocht me I-kook, het duurde even voordat we reactie kregen. Waarschijnlijk doordat dit midden in de zomervakantie was. Maar na een paar weken werd ik gebeld door Jessica van I-kook Capelle en die is een paar dagen daarna gelijk langs geweest en heeft de situatie bekeken. En die beloofde dat alles opgelost zou worden. En afgelopen week is weer een andere vriendelijke monteur langs geweest en die heeft alle puntjes perfect opgelost. We hebben nu echt een geweldige keuken. OK, alles ging niet in een keer goed. Maar foutjes worden gemaakt. En als die dan zonder moeilijk te hoeven doen perfect opgelost worden, dan krijg je van mij een 10. Ik kan iedereen aanraden om bij I-kook een keuken aan te schaffen. Zeker bij het aanschaffen en inbouwen van een keuken kan een hoop mis gaan. Het is dan belangrijk dat de service niet stopt na het afsluiten van de deal.

 

Bron: Qasa

Jack L.

Service van A tot Z, daar staan we voor!
Beste Jack, ik ben ontzettend blij met je review. Dit is namelijk precies waarin wij ons willen onderscheiden. Het geeft ontzettend veel voldoening om jouw waardering te lezen. Geweldig!

Jerry Mohabier

Regio Zuid-Holland

Service van A tot Z, daar staan we voor!
Beste Jack, ik ben ontzettend blij met je review. Dit is namelijk precies waarin wij ons willen onderscheiden. Het geeft ontzettend veel voldoening om jouw waardering te lezen. Geweldig!

Beoordeling over keukencoach Jerry Mohabier
10

Een keuken om te gebruiken!

Jullie werden aangeraden via familie en vrienden. Jerry Mohabier was mijn adviseur. Hij heeft een keuken helemaal naar onze wensen ontworpen. Hij vond het zelfs geen probleem om op een avond doordeweeks af te spreken, omdat we allebei werken . Dat vond ik echt een top service.

Op advies van Jerry hebben we gekozen voor een witte oven in de keuken  en moet zeggen dat het echt top is. De oven valt niet op omdat deze laag gepland is. Naast de oven links en rechts een apothekerskast voor kruiden en flessen. Daarnaast gaf Jerry het advies om te kiezen een Selzius kokend waterkraan. Deze was de helft goedkoper dan Quooker, maar zeker niet minder in kwaliteit.

Het eindresultaat is echt top.

Heb inmiddels al meerdere klanten doorgestuurd naar jullie.

 

A.Rambaran
Beoordeling over keukencoach Jerry Mohabier
10

Door het ontwerp van Jerry maken we nu pas echt goed gebruik van onze woon-leef keuken

Via familie heb ik jullie gevonden. Jerry Mohabier was mijn adviseur. Hij is een zeer kundige adviseur en erg prettig in het gesprek. Hij kan heel goed ontwerpen en adviseren omdat goed naar de wensen luistert.

De keuken was in 1 dag perfect geplaatst.  Top gedaan.

Bij het ontwerpen van de keuken heeft Jerry de koelkast zo gepland dat er een kastenwand omheen is gebouwd met veel opberg ruimte.  Het meest ben ik blij met de inductie kookplaat van Atag van 90 cm breed. Ik kan nu met 4 grote pannen koken. Tevens op advies van Jerry heb ik ook een grote oven van 90 cm breed ingebouwd van Boretti. Ik heb zelf 3 dochters en we maken nu pas echt goed gebruik van onze woon-leef keuken. De keuken is helemaal naar mijn wensen.

Inmiddels heb ik al meerdere klanten doorgestuurd naar Jerry en deze zijn allen ook geslaagd bij jullie.

 

N. Hindori
Beoordeling over keukencoach Jerry Mohabier
10

Wederom weer een fantastische keuken afgeleverd! Met speciale dank aan keukencoach Jerry Mohabier die ook nu weer heeft bewezen een echte vakman te zijn!! Tot de volgende keer!

Arthur Fortmann
Beoordeling over keukencoach Jerry Mohabier
10

Door het bureau ben ik nu meer in de keuken; een heerlijke plek

 Mijn dochter heeft bij jullie een keuken gekocht en via haar ben ik bij jullie terechtgekomen. Jerry heeft hele mooie 3-D tekeningen gemaakt maar het eindresultaat is mooier! Niels en Otto Freund hebben alle montagewerk 100% naar wens opgeleverd. Niels komt nog 1 keer terug om een paar deurtjes te wisselen waar ik de draairichting van wilde veranderen. Jerry heeft bij mij thuis advies gegeven hoe de apparaten werken en heeft alle serie nummers voor mij opgeschreven die ik dan online kan indienen bij Siemens voor de garantie verlenging van 5 jaar.

Het is een keuken geworden met heel veel opbergruimte. Ik ben nu meer in de keukenruimte doordat er een mooi bureau is bedacht door Jerry, ik ontbijt daar graag in de ochtend.

Ik ben erg goed geholpen.

Mevr. Bosman

Fantastisch!
Zeer bedankt voor de reactie. Ik ben erg blij dat ‘het bureau’ zo naar de zin is.

Jerry Mohabier

Regio Zuid-Holland

Fantastisch!
Zeer bedankt voor de reactie. Ik ben erg blij dat ‘het bureau’ zo naar de zin is.

Ervaren experts

Onze ervaren experts helpen je van A tot Z

Topkwaliteit

We leveren uitsluitend topkwaliteit keukens en apparatuur

Scherpe prijzen

Een transparante calculatie: altijd eerlijke en scherpe prijzen

100% aandacht

Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg