klanten waarderen ons met een 9.6 uit 237 beoordelingen!

Beoordelingen over Roger Bor

Klanten waarden Roger met gemiddeld een:

10.0

uit 98 beoordelingen

Lees hieronder de beoordelingen van keukencoach Roger Bor.

Beoordeling over keukencoach Roger Bor
10

Tevreden aanpak, service, montage en achteraf de opvolging

Beste Roger
Eerst en vooral bedankt voor de fijne opvang in de winkel en alle hulp bij het samenstellen van de 2 keukens.
Ik ben zeer tevreden van de aanpak, service, montage en achteraf voor de opvolging van ‘tevredenheid’

Hartelijk bedankt

Gülay Avci
Beoordeling over keukencoach Roger Bor
10

Informatief en duidelijk contact

We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Genieten er elke dag van.
De gesprekken met Roger waren informatief, duidelijk en vooral ook op onze situatie toegesneden.
Hij heeft contact met ons gehouden totdat ook onze laatste wensen vervuld waren.
Aanrader!

Rob en José
Beoordeling over keukencoach Roger Bor
10

Het begon een jaar geleden! Ons huis stond al meer dan een jaar te koop omdat we vanwege gezinsuitbreiding groter wilden wonen.
Na kijker 20 wilden we weleens actie. Er waren diverse redenen waarom de kijkers geen kopers werden een van de redenen was de keuken!

We hebben verschillende keukenzaken bezocht maar niemand die ons serieus nam en ons een keuken uit het duurste segment probeerden te verkopen! Uiteindelijk zijn we bij jullie terecht gekomen. Hier hebben we een mooie keuken met luxe uitstraling voor een goede prijs gekocht. Ons huis was binnen 1 week na levering van de keuken verkocht!

Voor ons nieuwe huis hebben we direct een nieuwe keuken bij jullie gekocht. Dit keer een luxe keuken met stenen blad en Siemens apparatuur. Echt alles klopt gewoon en zijn ook hier weer over de gehele afhandeling super tevreden.

Kortom, bij deze keukenzaak kun je voor elk budget een mooie keuken kopen en hier wordt je goed geadviseerd en krijg je direct de beste prijs in tegenstelling tot de concurrenten waarbij je altijd te veel betaalt.

Noemenswaardige pluspunten:
– Prijs
– Altijd direct reactie op alle mail en telefoontjes!
– De monteur: je hebt keuken monteurs en keuken monteurs. Deze man komt uit Duitsland en is een echte vakman die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan.
Als ik zoveel geld uitgeef sta ik op mijn strepen en accepteer ik alleen maar als het ook werkelijk perfect is
-De kwaliteit van de keuken en de afwerking

Bob Jacobs
Beoordeling over keukencoach Roger Bor
10

‘Alles oké en hufter-proof’

Regelmatig mogen wij klanten helpen die een appartement in de verhuur hebben. Het is dan belangrijk dat keukens zogenaamd ‘hufter-proof’ en tevens betaalbaar zijn. Dat betekent niet dat je keuken er niet meer mooi uit kan zien. Het is nou eenmaal een feit dat niet iedere huurder erg correct met een huurwoning omgaat. Tijdens het ontwerp houden wij daar rekening mee, zodat de verhuurder niet na 2 jaar alweer een nieuwe keuken moet aanschaffen. Deze keuken plaatsten wij onlangs in Antwerpen-België. Combinatie wit met opaal grijs.

Dhr Beumer (BE, vastgoedondernemer)
Beoordeling over keukencoach Roger Bor
10

Van de ouderwetse werkbank met de supermoderne keuken met dito apparatuur waren we helemaal weg. Alleen vroegen we ons af of dit wel praktisch zou zijn in ons huis. Uiteindelijk hebben we voor een landelijke/klassieke keuken gekozen.
Gelukkig ook dat we het advies van Wil opgevolgd hebben. Hij heeft, nadat Dean de oude keuken eruit heeft gesloopt, alle noodzakelijke voorzieningen (meterkast, verleggen leidingen) getroffen om de keuken te kunnen plaatsen. Een hele fijne vent. De communicatie tussen de firma’s i-kook Sittard en Wilson verloopt heel goed, dit straalt bekendheid en vertrouwen in elkaar uit.
We hebben diverse keukenontwerpen door Wil laten uitvoeren. Uiteindelijk hebben we voor een lichte houtsoort uit gekozen met 2 cm dik gespikkeld composiet. Geen moeite was teveel, druk bestaat er niet. We voelden ons echt op ons gemak en er werd steeds goed geluisterd naar onze (wel vaak) aangepaste wensen. We hebben lang gezocht naar de apparatuur van onze dromen. Uiteindelijk is het NEFF geworden. De stoomoven Slide&Hide , waarvan de deur helemaal onder de oven kunnen schuiven, is super (zie bijgeleverde foto).
De samenwerking tussen de verkopers Bor senior en junior met Dean als monteur juichen we ten zeerste toe. Dean is een echte vakman, die als hij een probleem ziet naar buiten gaat, een sigaret opsteekt en even laten naar binnen komt met ………….. de oplossing. Door zijn jarenlange ervaring weet Dean voor alles een oplossing.
Heel opvallend was het toen Dean onze oude keuken afbrak hij als commentaar gaf dat degene die deze keuken gemonteerd heeft een echte vakman was. Zeer opvallend voor een professional die zijn collega’s niet afkraakt maar juist complimenteert.
Tot nu toe hebben we een lofzang geuit naar veel familieleden en bekenden over de samenwerking met het team van jullie in Sittard. En terecht.

Fam. Halmans

Ervaren experts

Onze ervaren experts helpen je van A tot Z

Topkwaliteit

We leveren uitsluitend topkwaliteit keukens en apparatuur

Scherpe prijzen

Een transparante calculatie: altijd eerlijke en scherpe prijzen

100% aandacht

Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg