klanten waarderen ons met een 9.6 uit 303 beoordelingen!
Vraag een adviesgesprek aan »

Beoordelingen over Roger Bor

Klanten waarden Roger met gemiddeld een:

10.0

uit 108 beoordelingen

Beoordelingen over Roger Bor

Lees hieronder de beoordelingen van keukencoach Roger Bor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Sorteer op

Beoordeling over keukencoach Roger Bor
10

Je zult er zeker slagen werd ons gezegd, en dat klopte.

Een kennis van mij, is bij jullie een goede klant. Hij heeft me aangegeven “ga daar maar eens kijken, je zult er zeker slagen!” En hij had gelijk. We zijn keurig netjes geholpen door Roger en hij heeft er samen met onze basisplannen ervoor gezorgd, dat we nu een prachtige keuken hebben. Omdat het plafond bij ons erg laag is, is de monteur tijdens de montage naar Sittard terug gereden om te checken of de afzuigkap wel paste. Na wat (aan)passen en meten, is de afzuigkap door hem prima gemonteerd. Ook zijn we blij dat we het advies hebben opgevolgd door de ruimte achter de hoge kasten dicht te maken. Daar bevindt zich namelijk een raam, dat we gezien het monumentale karakter van het pand, niet weg mochten halen. In een woord: PROFESSIONEEL We zijn uiterst tevreden met het Keukencoach team.

Fam. Moonen
Beoordeling over keukencoach Roger Bor
10

Advies met verrassend goede ideeën , bedankt Keukencoach

Omdat we, in tegenstelling tot het advies dat we van de keukencoach van Keukencoach gekregen hadden, vooraf de achterwand tegels bij het kookgedeelte al geplaatst hadden, stond de ladekast scheef t.o.v. deze tegels. De monteur zag het meteen toen hij de keuken kwam monteren. Samen met de tegelzetter is besloten de tegels nieuw te zetten nadat de keuken geplaatst was. Keukencoach heeft dit, ook financieel, allemaal met de tegelzetter geregeld. Nu staat er een prachtige keuken waar we ontzettend blij mee zijn. Zowel over het advies dat we gekregen hebben (o.a. de ondiepe kasten zijn een heel goed idee gebleken), de montage en ook de service zijn we vol lof. Bedankt keukenteam van Keukencoach . Familie Knoups uit Sittard

Fam. Knoups
Beoordeling over keukencoach Roger Bor
9

Tevreden aanpak, service, montage en achteraf de opvolging

Beste Roger
Eerst en vooral bedankt voor de fijne opvang in de winkel en alle hulp bij het samenstellen van de 2 keukens.
Ik ben zeer tevreden van de aanpak, service, montage en achteraf voor de opvolging van ‘tevredenheid’.

Hartelijk bedankt

Gülay Avci
Beoordeling over keukencoach Roger Bor
9

De tijd nemen en goede adviezen geven, dat doen ze bij Keukencoach.

Voor de renovatie van onze badkamer hebben we aannemersbedrijf Wilson opdracht gegeven. Door hem zijn we bij Roger van Keukencoach Sittard terecht gekomen.

Omdat het moeilijk was aansluitingen voor de wasmachine op de badkamer te realiseren hebben we in overleg met Roger onze keuken gerestyled. Een 90-er cm brede ladenkast hebben we uit de keuken genomen en daar een wasmachine gepland met links ernaast een open kastje. De ladenkast hebben we vervolgens samen met een apothekerskast in een eiland verwerkt. We zijn uiteraard super tevreden met het advies dat we van Roger gekregen hebben. Hij is sympathiek, correct en jaagt niet, neemt alle tijd voor een goed advies. Dus ook voor een kleinere renovatie is het belangrijk tijd te nemen en goede adviezen te geven. Voor Dean, de monteur geldt, goede vakman en een prettig mens. Bedankt voor jullie inzet. Familie De Goede Valkenburg

Familie De Goede
Beoordeling over keukencoach Roger Bor
10

They made everything possible to make sure I would get my dream kitchen.

Keukencoach won me over by providing me with what i needed and understanding my wishes as well as making sure that specific wants, such as a samsung family hub fridge could also be delivered. They made everything possible to make sure I would get my dream kitchen. Also many thanks for the great detailed and perfect work Dean did.
My next kitchen will be for sure again with Keukencoach

C. Armaselu

Ervaren experts

Onze ervaren experts helpen je van A tot Z

Topkwaliteit

We leveren uitsluitend topkwaliteit keukens en apparatuur

Scherpe prijzen

Een transparante calculatie: altijd eerlijke en scherpe prijzen

100% aandacht

Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg